Kráľovná farieb bude zelená a fialová!

Ako sme sa už v prvom blogu venovali téme jesennej obuvi, tak určite ste rozmýšľali, z čoho bude pozostávať váš celkový look a v akých farebných prevedeniach sa bude niesť. Experimentujete radi? Ak áno, jednoznačne sa vám budú páčiť nasledujúce kombinácie. Pre jeseň a zimu sú typické zemité, ľahko kombinovateľné farby, a pre tento rok to je zelená a fialová farba!

Teddy bear coat

Medvedí kabát je jednoznačnou trendy voľbou už niekoľko rokov, ktorý môžete začať nosiť už od začiatku jesene až po koniec zimy. Príjemne vás zahreje, jednoducho sa nakombinuje a je dostupný vo viacerých farbách. Tento kabát vyzerá výborne so svetrom, džínsami a vysokými čižmami.

Rifľová bundička

Voľné džínsové bundy sú jednoduché skvelo vyzerajúce a pohodlné! Veľa žien si možno povie, že nezvýrazňuje ich postavu, ale napokon podľa môjho názoru hodia sa každej žene. Záleží od správneho výberu strihu. K týmto bundám sa hodia aj džínsy rovnakej farby –  pôsobí to celkovým dojmom ako rifľová súprava, ale aj bežné nohavice, sveter či mikina.

Zdroj:FASHIONISTA
Vesty

Tohtoročným MUST HAVE kúskom sú vesty z rôznych materiálov. Sú dokonale funkčné a nositeľné ku vysokému roláku IN! Siahnuť môžete po pletených, pretože sa vám zmestia pod bundičku, či kabát. Neodolateľná je aj v prevedení vrchnej vrstvy, ako bunda ale bez rukávov. Väčšia, neoprénový materiál doladí sa k džínsom a oversized svetru.

Šaty

Krátke čierne šaty by nemali chýbať v žiadnom šatníku. Strihy sú voľnejšie, obtiahnuté a doplnené o čipku a trblietky. Odhalia krásne štíhle nohy a dotvoria outfit vysokými čižmami nad kolená, kabátom alebo krátkou objemnou páperovou bundou.

Voľné džínsy

Rôzne strihy na každú postavu! Či už zvolíte mom fit alebo zvonové džínsy, rozhodne nebudete OUT!  Rozhodujúce, aký typ postavy máte a aký strih sa vám hodí. Veľkosť by som zvolila o číslo menšie, nakoľko veľmi dobre vieme, že každé džínsy nosením povolia. K džínsom tričko, alebo aj oversized sako s opaskom.

Sako

Ďalší MUST HAVE kúsok tohto roka! Zelená a fialová farba ako trendy odtiene vám zaručia upútanie pozornosti, ale ak sa neviete rozhodnúť, akú farbu zvoliť, odporúčam ľahko kombinovateľnejšiu a to béžovú, čiernu a hnedú. Môže byť dvojradové, so zapínaním na gombíky a s ramennými vypchávkami.

Zelená farba

Zelená farba vo všetkých svojich odtieňoch, či už siahnete po módnych kúskoch v najsvetlejších alebo práve naopak v najtmavších tónoch tejto farby, určite sú správnou voľbou. Extravagantnejším kúskom môže byť práve kabát alebo sveter, ktorým rozbijete celý outfit.

Fialová farba

Ak sa chcete držať trendov týchto ročných období na odtieni fialovej úplne nezáleží. Na výber máte pastelovú, levanduľovú, alebo aj tmavofialovej farby. Ak nie ste zástanca a obľúbenec zvolenej farby, kľudne siahnite len po doplnkoch, ktorými viete dokombinovať celý look.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *