Vítame jeseň, akú obuv zvolíte? Pozrite si tohtoročné trendy!

Horúcim letným dňom sme museli dať zbohom a príchod jesene so sebou prináša zmenu počasia a láka nás k novým trendom, či už v obliekaní alebo pri výbere jesennej obuvi. Už ste sa rozhodli aký typ obuvi bude práve ten váš? Zvolíte tenisky, vysoké čižmy alebo chunky podrážky? 

Tenisky

Jednoznačnou voľbou pri jesennej obuvi sú tenisky. Sú pohodlné a je to stávka na istotu, ale ženy túžia aj po kožených kúskoch a oceňujú najmä kvalitu. Je veľmi dôležitý správny výber obuvi vzhľadom na meniace sa počasie a byť vždy pripravená.

Lodičky s reťazami okolo členkov

Napriek tomu, že leto skončilo, znamená to, že lodičky nie sú trendy aj na jeseň? Pre tento rok boli v popredí záujmov najmä tie s retiazkami okolo nohy, avšak nič nepokazíte klasickými bez nich. Dotvárajú celkovú eleganciu, jednoduchosť a jemné línie. Tento typ obuvi vyzerá skvelo k čomukoľvek!

Mokasíny

Mokasíny nezaraďujeme výhradne len pre pánsku obuv, do popredia a obľúbenosti sa dostávajú aj u žien.  Kožené alebo semišové a v rôznych farbách vám padnú ako uliate na nohu k pracovnému outfitu na tohtoročnú jeseň. Neobúvajte si ich na prechádzky po lese.

Vysoké čižmy nad kolená

Vysoké čižmy nad kolená sú nadčasové, neustále sa vyskytujúce posledné roky v oblasti módy. Ľahko ich viete zladiť s rôznymi kúskami vášho oblečenia a čím sú vyššie, tým lepšie. Čo sa týka tohto trendu, z môjho pohľadu predlžuje ženám nohy, vyzerá sexy a dokonale podčiarkne celkový outfit.

Zdroj: Fashionista
Gumáky

Dážď znamená hrozbu? Žiadny dážď nebude pre vás hrozbou, ani blato a veľa mlák v uliciach. V minulosti táto obuv slúžila skôr na pracovné účely, avšak súčasnosť už ponúka veľa rôznych doplnkov a prevedení gumákov, ako napr. vnútorné zateplenie, hrubšie podrážky alebo aplikácie, ktoré dotvárajú vonkajší dizajn.

Chunky podrážky a platformy stále IN

O tomto druhu topánok sa hovorí, že čím mohutnejšie a väčšie, tým sú štýlovejšie. Jedná sa o nadrozmernú módu, ktorá neurčuje žiadne medze a vytvára nové tvary a línie obuvi. Podľahli im aj niektoré slovenské a české influencerky, tak skús aj ty objaviť práve tie svoje. Hodia sa k nim úzke džínsy alebo aj krátka sukňa s oversized svetrom.

Combat boots

Tento typ obuvi si ženy zamilovali už minulý rok a stále tento trend pretrváva. Pracovná obuv, siahajúca pod kolená, ktorá ponúka množstvo doplnkov a vyzerá na nohe priam dokonale a vytvára masívny dojem. Môžeš k nim zvoliť dlhé šaty, alebo aj sako s džínsami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *